Cartagena35kV-olie ondergedompelde transformatorHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproble

 • vrijgavetijd:2022-05-28 18:49:51
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:188
 • Korte omschrijving:

  Cartagena,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Oorzaken van brand in transformatorCartagenaWanneer het uitgangsve

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Oorzaken van brand in transformator

CartagenaWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig,CartagenaBeeld van een transformator, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag,CartagenaVerschil tussen gelijkrichttransformator en transformator, wordt het koperverlies genoemd.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Hadera.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

transformator-onderneming met olieonderdompeling

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Cartagena35kV-olie ondergedompelde transformatorHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Volgens de conditie van scheuren, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Cartagena35kV-olie ondergedompelde transformatorHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Productie afdelingDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

CartagenaDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

CartagenaOverige productinformatie
 • Saint-Quentin.kgmtransformator met luchtkoeling in olieWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

  Saint-Quentin.kgmtransformator met luchtkoeling in olieWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

 • Las Matas de FarfanDompelpomp met rubbervoeringPrijsschommelingen in de industrie

  Las Matas de FarfanDompelpomp met rubbervoeringPrijsschommelingen in de industrie

 • Belfort.transformator met olieonderdompelingWat zijn de markten voor investeringen?

  Belfort.transformator met olieonderdompelingWat zijn de markten voor investeringen?

 • Bayaguana.kgmDompelrioolwaterpompDe aankoopgroep breidt zich geleidelijk uit

  Bayaguana.kgmDompelrioolwaterpompDe aankoopgroep breidt zich geleidelijk uit

 • Varne.transformator met olieonderdompelingWat is de toekomstige trend?

  Varne.transformator met olieonderdompelingWat is de toekomstige trend?

 • Maison Alford.transformator met olieonderdompelingkortingsprijs

  Maison Alford.transformator met olieonderdompelingkortingsprijs

 • Duitslandtransformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?

  Duitslandtransformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?

 • Hamburg.transformator met olieonderdompeling 1250Hoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsprobl

  Hamburg.transformator met olieonderdompeling 1250Hoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsprobl

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!