Duitslandtransformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 12:05:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Duitsland,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaak

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,DuitslandNorm voor onderhoud van droge transformatoren, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

DuitslandOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Bondoukou.Wanneer de transformator uit de fase is,DuitslandElektrische elektronische besturing, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Duitslandtransformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Energiebesparende analyse van de transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Bij inbedrijfstelling:


Duitslandtransformator met olieonderdompelingWat te doen als het niet normaal kan starten?



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Inspectie van processenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Fabriek voor droge transformatoren

DuitslandDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator,DuitslandHoeveel kost de Europese boxtransformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

fabrikant van droge transformatoren

CartagenaOverige productinformatie
  • Emmen.Hefplatform met schaarvorkHoe de levensduur te verbeteren?

    Emmen.Hefplatform met schaarvorkHoe de levensduur te verbeteren?

  • Emmen.Profielen van aluminiumlegeringen voor liftenWat is er

    Emmen.Profielen van aluminiumlegeringen voor liftenWat is er

  • MesworthElektrische eenmastliftOnderhoud en onderhoudsmethoden

    MesworthElektrische eenmastliftOnderhoud en onderhoudsmethoden

  • Düsseldorf.Kleine lift op de tweede verdiepingWaar is het voor?

    Düsseldorf.Kleine lift op de tweede verdiepingWaar is het voor?

  • VlaardingenHydraulisch klein hefplatformVeelvoorkomende fouten en oplossingen

    VlaardingenHydraulisch klein hefplatformVeelvoorkomende fouten en oplossingen

  • ManoubaNameScb13-1600kva droge transformatorWat zijn de soorten?

    ManoubaNameScb13-1600kva droge transformatorWat zijn de soorten?

  • UlanhotKlein hydraulisch hefplatformHoe goedkoper de prijs, hoe beter

    UlanhotKlein hydraulisch hefplatformHoe goedkoper de prijs, hoe beter

  • SitaNameElektrische katrolliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    SitaNameElektrische katrolliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!